Azanurfatiha Bibi
Untuk Aku :)
Wednesday, November 21, 2012 ✿ 10:35 AM ✿ 0 Advise Kuntum

                                                      meh aku nak citer sikit . malam niy aku rasa boring gila >.< semua org aku text kat phone .
pdn muka kena kacau dgn aku , phewit ! bukan senang aku nak kacau org . hehe :-)
aku stress + sedih + tension :'( . 21.11.2012 aku pegi check dekat hospital lama . konon2 nak amek darah lha sbb aku dah tak tahan sakit even aku still senyum2 n happy . kejap lg tunggu punya tunggu giliran , turn aku pun tiba . hurm .... dlm hati dah doa dah niy , mintak2 darah aku oke :)
msuk jea duduk , doctor tu check smua dari mata ke mulut . dia kata aku normal tak sakit ape2 taw , k aku dlm hati niy punya lha happy gila boley tnya doctor mcm niy "BETUL KE DOCTOR SAYA SIHAT" HAHAHA !! dah start aku nk bgun niy , doctor hafiz tu pgl aku balek dia kata dia belum check telinga , dia check mula2 aku oke , pastu dia msukkan ape benda nth punya alat tu , sampau aku menangis kt wad tu , aku nanges jerit2 aku ckp sakit2 :'( sedih weyyy . dkt 15minit aku nanges dlm tu , aku still ingat aku oke lg lhaa . happy rse nyer takde sakit ape . tiba2 doctor kata mcm niy "aza , sy nk ckp niy awk jgn nanges lg lha tp nyer . awk ada pendarahan dm telinga" . yaallah aku terus menangis taw tak . aku dpt surat 4.1.2013 pegi hospital sultanah nora . jumpa doctor pakar 2 then operation . subahanallah , aku tak tahu nak ckp apa . apa yg aku fikir time niy mak aku , aku tahu mesti mak sedih bila dpt taw aku sakit . punya lha sayang mak tu kat aku , yg aku niy degil sgt . teha teha sruh pegi check pun taknak . tgk mcm niy sape susah . laen kali ingat2 teha :') . takpelah sakitkn nikmat . yg penting aku sayang semua <3 lapyou !! doakan teha selamat n kuat utk teruskan hidup hari demi hari . terima kasih ^___^ .


Thankyou
Wednesday, November 14, 2012 ✿ 4:52 AM ✿ 1 Advise Kuntum

terima kasih menggunakan khidmatku :p
NEWBIEE
✿ 3:30 AM ✿ 0 Advise Kuntum

hai
masih baru nak membuat blog ni :D

KUNTUM PUNYA BLOG 

Me You Home
DashboardFollow

Kuntum


Hello call me kuntum and Im 19 y/o. when he in my mind, I still love him so much♥

Joyah site
put your link correctly and please dont so much rude.

Thankyou
✿ by miminadam